16. 6. 2012

Domácí pizza

Domácí pizza je jedno z našich nejoblíbenějších jídel...
Na přípravu jednoduchá a moc chutná!



Lískové těsto o 500 g si rozdělím na tři části, každou s pomocí mouky rozválím do tvaru obdélníku.

Rozválené těsto přemístím na plech na pečící papír.

Připravím si suroviny, které následně naskládám na těsto. Co se toho týče, fantazii a chuti se meze nekladou. Většinou: co dům dá:)

Těsto potřu kečupem.

Na těsto dám nakrájenou cibuli, uzené masíčko, případně salám, zeleninu, my tam máme rádi rajčata, příp. papriku, nahoru mozzarelu a nastrouhaný tvrdý sýr. Vše nezapomeňte lehce osolit a opepřit.

30 min do rozehřáté trouby na 200'C.

A dobrůtka je hotová... Dobrou chuť :)